Rūkytos žuvies paštetas

Keli ingredientai, kelios minutės, taurė raudonojo vyno ir po sunkios darbo dienos atokvėpis bei jaukus vakaras garantuotas 🙂

pusė karštai rūkytos skumbrės (ar kokios kitos riebios žuvies);

tepamo sūrelio su žalumynais (pvz. Philadelphia);

smulkiai pjaustyto nedidelio marinuoto agurkėlio ar žaliųjų alyvuogių (nebūtinai)

1 a.š. citrinos sulčių;

šviežiai maltų pipirų;

žalumynų (petražolių, krapų) pabarstyti.

Žuvį nulupame, išrenkame kaulus, susmulkiname ir sumaišome su sūreliu, agurkėliu (alyvuogėmis), supilame citrinos sultis, gardiname pipirais. Tepame ant šviežios duonos, barstome žalumynais ir gardus, gana sotus užkandis paruoštas.

Skanių akimirkų!

Advertisements

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s